TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 RON
TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 RON
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Politica de retur

Returul produselor se supune Ordonantei nr.34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea produsului.

 

Dreptul de Retur in 14  zile este valabil pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.bandaculed.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa trimiteti un email cu datele dvs pentru identificare, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Comenzile speciale realizate pe baza mostrelor nu se pot returna.

Returul produselor se poate face prin orice firma de curierat rapid cu costul transportului la Cumparator sau la Vanzator dupa caz.

.

Puteti solicita returnarea produsului daca:

 • Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site:
  Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se stabileste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Led4allSRL.
 • Produsele sunt nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari:
  Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 • Produsele v-au fost livrate gresit:
  Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Led4all SRL.
 • Pur si simplu v-ati razgandit si nu mai doriti achizitionarea produselor.
  In acest caz, cheltuielile de returnare vor fi suportate de Cumparator. Produsele vor fi trimise in ambalajul original, nemontate, nedeteriorate si ambalate corespunzator pentru transportul prin curier. Nerespectarea acestor conditii poate duce la rambursarea partiala sau chiar la refuzul returnarii intregii comenzi.Rambursarea contravalorii produsului se va face in maximum 30 zile de la retur in contul bancar ales de dvs.

Cele mai vizitate produse