TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 RON
TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 RON
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Garanția produselor

 

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie pe care il veti gasi in coletul expediat de noi. Prin certificatul de garantie SC Led4all SRL, isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor, conform cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008).

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Oferim garantie produselor noastre 24 luni sau conform specificatiior din certificatul de garantie, aferent fiecarui produs.
  • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala si Certificatul de Garantie. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat.
  • In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra, costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice e.t.c) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate etc.), instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
  • Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse cu performante similare vor fi stornate. Clientului i se va restitui in maxim 30 de zile contravaloarea produselor conform facturii de stornare. Contravaloarea produselor va fi returnata intr-un cont bancar.

 

Cele mai vizitate produse